maandag 3 maart 2014

Danang

IAangekomenbij de zee! De kinderen ( en 
wij) vinden het heerlijk. Het strand is hier prachtig... Mooi wit zand echter vrij wilde zee! Maar dat was voorspeld, het schijnt na maart pas rustig te worden, iets met wind uit china. Tijme vind het wel leuk die golven! 
Het is hier toch ook wel een stukje koeler mn in de avond. Er zijn in Danang weinig westerse touristen, echter forse boulevards en lege straten en heel veel hotels.!  Wij slapen voor €22,- in een familiekamer met ontbijt en uizicht op zee....
'S-avond heerlijk verse vis gegeten en de kinderen raakten niet uitgekeken op alle bakken met verse vis... En toch missen we de krachtige smaken uit thailand/ maleisie/ indiaase keuken... Het is vrij mat allemaal. 
 Dag 2 in Danang naar een natuurgebied met de op 1 na langste kabelbaan ter wereld... En inderdaad een lange hoge tocht. Wel echt prachtig!!!!! De moeite waard. De taxi tocht erheen een beetje bizar met veel getoeter. Opeens stopte hijl angs  de straat zodat we kaartjes voor de kabelbaan konden kopen maar dit niet gedaan.... Uiteindelijk bleek het bij de baan  ook goedkoper.  De taxichauffeur wilde wachten maar dat vonden wij niet nodig. De toch naar boven was super!  

Eenmasl boven was er 1 grote bouwput waardoor we vrij weinig konden doen behalve tot groot plezier van de kinderen pretparkactiviteiten. Er was nog wel een mooie boeddha 
Daarna terug naar Danang, centrum een beetje  bezocht  tijme en ik footmassage en eten en naar bed... Het was een drukke dag!

En .... De taxichauffeur had toch maaf gewacht..... Heb ik toch weet de discussie met Jeoffrey gewonnen😉


Geen opmerkingen:

Een reactie posten